Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ  δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου 55 χρόνια και πλέον, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την PEUGEOT καθώς μέλη της οικογένειας ΝΤΑΣΙΟΥ, είχαν ηγετικό ρόλο στην πρώτη παρουσία την μάρκας στην Ελλάδα.

Με οδηγό την δημιουργία μια ισχυρής και πρότυπης στον χώρο εταιρείας, η οποία θα διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και το ήθος , ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ και ο γιος του ΔΙΟΝΥΣΗΣ έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Επισκευής Αυτοκινήτων Peugeot & Citroen με την σφραγίδα του ομίλου PSA Group.

Στις εγκαταστάσεις μας στεγάζετε το συνεργείο μας με χώρους ηλεκτρολογείου, εφαρμοστηρίου και αποθήκης των ανταλλακτικών & αξεσουάρ της Peugeot-Citroen. Θα βρείτε ακόμα και την μεγαλύτερη αποθήκη ανταλλακτικών EUROREPAR, ώστε να καλυφθεί άμεσα και οικονομικά το Service του αυτοκινήτου σας! Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας ολοκληρώνονται με το φανοποιείο και τον χώρο του βαφείου. Επίσης στην ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ μπορείτε να επωφεληθείτε των προσφορών για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που διαθέτει η εταιρεία μας, συνοδευόμενα με 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ, ανεξαρτήτου χρονολογίας.

Η ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ με την εμπειρία των 40 και πλέον χρόνων, εντάσσοντας στο δυναμικό της τους καλύτερους μηχανικούς αυτοκινήτων και εξοπλίζοντας τις μονάδες της με όλα τα σύγχρονα εργαλεία, είναι σε θέση να δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας άμεση ανταπόκριση, αξιοπιστία, εμπνέοντας πεποίθηση και εμπιστοσύνη. Με σεβασμό πάντα προς τον πελάτη της, με συνεχής αφοσίωση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών του αυτοκινήτου, έχει καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του After-Sales της ελληνικής αγοράς.

ECO-FRIENDLY