Οικονομικά Πακέτα Συντήρησης

Οικονομικά Πακέτα Συντήρησης

Η ΝΤΑΣΙΟΣ SERVICE σεβόμενη τον πελάτη της, έχει δημιουργήσει τα πιο οικονομικά πακέτα για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, κρατώντας την ίδια υψηλή ποιότητα εργασιών – ανταλλακτικών. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται για όλα τα μοντέλα Peugeot – Citroen, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αυτοκίνητου καλύπτοντας και την εργοστασιακή του εγγύηση. Όλες οι εργασίες εκτελούνται από εκπαιδευμένους τεχνικούς της Peugeot-Citroen, με τα ανταλλακτικά και τις εργασίες να συνοδεύονται με Πιστοποιητικά εγγύησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου σας.


Pick-up Delivery by NTASIOS

Pick-up Delivery by NTASIOS

Στη ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ, αναγνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι’ αυτό δημιουργήσαμε την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης οχήματος, Pick-up Delivery by NTASIOS. Στόχος μας είναι να μπορείτε να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας χωρίς να αναλώνεστε σε επιμέρους διαδρομές ή να περιμένετε στο συνεργείο χάνοντας χρόνο.

Το προσωπικό μας παραλαμβάνει το όχημά σας όταν χρειαστεί Service ή κάποια άλλη Επισκευή από τον χώρο εργασίας σας ή το σπίτι σας και το μεταφέρει στις εγκαταστάσεις μας. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου γίνεται ένας έλεγχος της κατάστασής του και κρατάμε γραπτή αναφορά.

Πραγματοποιούμε το προγραμματισμένο Service, κάνουμε διάγνωση των πιθανών βλαβών, κοστολογούμε την πιθανή επισκευή για το αυτοκίνητό σας και αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας και μας δώσετε την έγκρισή σας, ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες. Τέλος, σας επιστρέφουμε το όχημα στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

 • Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους εντός Νομού Αττικής ενδιαφερόμενους.
 • Ο ενδιαφερόμενος μπορεί, εάν θέλει, να επιλέξει μόνο την παραλαβή ή την παράδοση του οχήματος, κατόπιν συνεννόησης.
 • Το κόστος της επισκευής ή του Service, τα οποία συμφωνείτε με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο, δεν περιλαμβάνουν την υπηρεσία του Pick-up Delivery by NTASIOS.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για το κόστος της υπηρεσίας μας.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ

Έλεγχος και Διεκπεραίωση ΚΤΕΟ

Αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διενέργεια του ελέγχου ΚΤΕΟ καθώς και το επιπρόσθετο κόστος σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητος ο επανέλεγχος. Επωφεληθείτε της δυνατότητας που παρέχει η ΝΤΑΣΙΟΣ Service να πραγματοποιήσετε ένα γενικό τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο σας εντελώς δωρεάν και να:

 • Εντοπίστε εγκαίρως ενδεχόμενες βλάβες ή δυσλειτουργίες
 • Προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες επισκευής
 • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Η ΝΤΑΣΙΟΣ ΣΕΡΒΙΣ , ανεξάρτητα από το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει σε αυτό δωρεάν προέλεγχο ΚΤΕΟ και στη συνέχεια, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, σε συνεργασία με το Ι ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, πληρώνοντας μόνο τα παράβολα σας!


Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΝΤΑΣΙΟΣ Service

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΝΤΑΣΙΟΣ Service

Με πιστή στις αξίες μας για εξυπηρέτηση των αναγκών σας, δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Στην ΝΤΑΣΙΟΣ Service θα βρείτε επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ελληνικής αντιπροσωπείας, με τη εγγύηση ποιότητας της ΝΤΑΣΙΟΣ Service, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Καθένα από τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχει περάσει όλους τους απαραίτητους μηχανικούς και ποιοτικούς ελέγχους, προκειμένου να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με ασφάλεια και προστασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερώστε μας για τις ανάγκες που έχετε και θα έχετε άμεσα τις προστάσεις μας για το καινούργιο σας αυτοκίνητο.


ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΒΑΦΗ με -25% Εκπτωση

Φανοποιεία και Βαφή με -25% Έκπτωση

Στην ΝΤΑΣΙΟΣ Service με την βοήθεια των έμπειρων τεχνικών στο τομέα της φανοβαφής, προσφέρει την δυνατότητα να επιδιορθώσετε οποιαδήποτε ζημιά έχει δημιουργηθεί στο εξωτερικό κομμάτι του αυτοκινήτου σας.Χωρίς ραντεβού, η ομάδα μας θα προβεί άμεσα στην αξιολόγηση του χτυπήματος, κοστολογώντας όλες τις επιλογές ώστε το αυτοκίνητο σας να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν.


ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος στην ΝΤΑΣΙΟΣ Service

Ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα στο αυτοκίνητό σας, κάποια ένδειξη στο ταμπλό σας που δεν την αναγνωρίζετε, παρατηρείτε κάτι ασυνήθιστο στην λειτουργεία του αυτοκινήτου σας; Στην ΝΤΑΣΙΟΣ Service, έχοντας στην κατοχή μας σύγχρονα και πιστοποιημένα διαγνωστικά μηχανήματα, προσφέρουμε ένα λεπτομερή Διαγνωστικό Έλεγχο για όλα τα μοντέλα των μάρκων Peugeot-Citreon, χωρίς καμία χρέωση και δέσμευση. Επισκεφτείτε το συνεργείο μας και μάθετε ακριβώς τι συμβαίνει στην «καρδιά» του αυτοκινήτου σας.


Ολοκληρωμένα Πακέτα Service από την EUROREPAR

Ολοκληρωμένα Πακέτα Service από την EUROREPAR

Με την τεχνογνωσία αλλά και την εγγύηση που προσφέρει η EUROREPAR και ο όμιλος Συγγελίδη, η ΝΤΑΣΙΟΣ Service έχει δημιουργήσει τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα Service για ΟΛΕΣ τις μάρκες αυτοκινήτων.

Με την επιλογή του πακέτου που αντιστοιχεί στο αυτοκίνητο σας είστε σίγουροι ότι:

 • Η τιμή περιλαμβάνει την εργασία, ανταλλακτικά και το ΦΠΑ.
 • Όλα τα ανταλλακτικά και οι εργασίες συνοδεύονται από 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.
 • Όλες οι εργασίες εκτελούνται από εκπαιδευμένους μηχανικούς της ΝΤΑΣΙΟΣ Service & ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
 • Λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις εργασίες που εκτελούνται και συνέπεια στον χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου σας.


Φροντίζω το Peugeot-Citroen μου, ΜΟΝΟ με 48€

Φροντίζω το Peugeot-Citroen μου, ΜΟΝΟ με 48€

Το Peugeot-Citroen σας πρέπει να το φροντίζετε μόνο στους ειδικούς και σαν ειδικοί έχουμε δημιουργήσει ένα καινούργιο πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους, για όλα τα μοντέλα Peugeot-Citroen, δίνοντας την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα γρήγορο αλλά και πολύ περιεκτικό Service στο αυτοκίνητό σας.

Συγκεκριμένα το νέο πρόγραμμα από την ΝΤΑΣΙΟΣ Service προσφέρει την αντικατάσταση:

 • Λιπαντικών MOBIL 10W40
 • Φίλτρου λαδιού
 • Ροδέλα τάπας λαδιού

Ακόμα περιλαμβάνει και έναν Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων, όπως: Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, Φρένα, Φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη και Έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών του κινητήρα.

Η παραπάνω τιμή είναι προτεινόμενη και αφορά τον τύπο λιπαντικών Mobil 10W40. Συμπεριλαμβάνει την εργασία και ΦΠΑ.Εάν το λιπαντικό του αυτοκινήτου σας είναι διαφορετικό επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την ανάλογη τιμή.


CITROEN ECO SERVICE με 125

Citroen ECO Service με 125€

Για αυτοκίνητα Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, η ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ με το Citroën ECO Service δίνει την δυνατότητα στους κατόχους να κρατούν το αυτοκίνητό τους ασφαλές και σε υψηλές αποδόσεις. Προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών με 2 χρόνια εγγύηση, απαραίτητα για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με μόλις 125€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Η προσφορά είναι μη συνδυαστική και δεν αφορά τα μοντέλα με κινητήρα Diesel.


PEUGEOT ECONOMY SERVICE με 125€

Peugeot ECO Service με 125€

Tο Peugeot ECO Service από την ΝΤΑΣΙΟΣ EΠΕ, είναι ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών με 2 χρόνια εγγύηση, απαραίτητα για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με μόλις 125€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Η προσφορά είναι μη συνδυαστική και δεν αφορά τα μοντέλα με κινητήρα Diesel.