Γιατί να μας επιλέξετε


40+

Χρόνια Εμπειρίας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από 1980 στον χώρο του αυτοκινήτου, η εξειδίκευση μας στο αυτοκίνητα PEUGEOT-CITROEN, το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο μας και η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες στον χώρο, μας καθιστούν σε θέση να δώσουμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.

13.659+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Μας εμπιστεύεστε το αυτοκίνητο σας και μείς φροντίζουμε να είναι πάντα ασφαλές, αξιόπιστο και σε υψηλές αποδόσεις. Γιατί το αυτοκίνητο πρέπει να είναι απόλαυση!

Οικονομικά Πακέτα Συντήρησης

Η ΝΤΑΣΙΟΣ SERVICE σεβόμενη τον πελάτη της, έχει δημιουργήσει τα πιο οικονομικά πακέτα για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, κρατώντας την ίδια υψηλή ποιότητα εργασιών – ανταλλακτικών.

Services

H ΝΤΑΣΙΟΣ SERVICE πραγματοποιεί πλήρες service για όλα τα μοντέλα Peugeot-Citroen, υπό τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με εγγύηση εργασιών -ανταλλακτικών έως και 2 χρόνια.

Αλλαγή Λαδιών

Η σωστή λίπανση του κινητήρα βελτιώνει τις αποδόσεις του και αυξάνει την διάρκεια καλής λειτουργίας του. Στην ΝΤΑΣΙΟΣ SERVICE ελέγχουμε και αλλάζουμε τα λάδια στο αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες συνθέσεις λαδιών, MOBIL 1 5w30 και MOBIL Super 2000 10w40.

Μπαταρία

Η Μπαταριά εξασφαλίζει την εκκίνηση του κινητήρα σας και την λειτουργία των ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου σας. Η μέτρηση της τάσης και η εργασία αντικατάστασης της στην ΝΤΑΣΙΟΣ SERVICE γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Οι μπαταρίες που χρησιμοποιούμε είναι EUROREPAR κατασκευάζονται από τον όμιλο Peugeot-Citroen και είναι οι μοναδικές με 2 χρόνια εγγύηση.

Δες όλες τις υπηρεσίες μας!

Κινητήρας

Ο Κινητήρας αποτελεί την καρδιά του αυτοκινήτου σας, για αυτό και η έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε βλάβης είναι υψίστης σημασίας. Με το πιστοποιημένο διαγνωστικό μηχάνημα και τους έμπειρους τεχνικούς μας, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε κάθε βλάβη στον κινητήρα σας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Φρένα

Η ασφάλεια σας στον δρόμο είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, για αυτό στην ΝΤΑΣΙΟΣ SERVICE πραγματοποιούμε εντελώς Δωρεάν έλεγχο σε όλο το σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου σας.

Ιμάντας Χρονισμού

Ένα από τα σημαντικότερα μέρη του αυτοκινήτου σας. Συγχρονίζει την κίνηση των εμβόλων και των βαλβίδων του κινητήρα. Η θραύση του έχει σοβαρές επιπτώσεις στον κινητήρα για αυτό θα πρέπει να ελέγχεται κατά συνέπεια με βάση των χιλιομέτρων άλλα και του χρόνου.

Μην αφήσετε το αυτοκίνητο σαςσε λάθος χέρια!

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους